Een fijne samenwerking is goud waard!

Zowel de vlotte samenwerking met klanten en aannemers, als de dynamische samenwerking binnen het eigen team, wordt bij Klokhuis Interieurarchitecten hoog in het vaandel gedragen.

Om een kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, gaan vennoten Geert en Yentl uitsluitend met de allerbeste vakmensen in zee. Het dynamische team van interieurarchitecten creëert telkens een krachtig concept dat de leefwereld van de klanten optimaal weerspiegelt.

IMG_0518
Transparante communicatie in team bij het grondplan van een project.

Wie vertegenwoordigt het team van Klokhuis?

Interieurarchitecten Geert en Yentl nemen als zaakvoerders het voortouw in hun bedrijf. Zij nemen als eersten contact met klanten, hakken knopen door, trekken als twee echte raspaarden de kar vooruit.

IMG_0514
 Klokhuis als dynamisch team met pit.

Daarnaast is Ester Deriemaeker met haar skills als interieurarchitecte een vaste waarde geworden binnen Klokhuis Interieurarchitecten. Aangevuld met freelance interieurarchitecten, loopt alles bij Klokhuis op wieltjes.

IMG_0516
Nicky en Ester in hun nopjes.

Een vlotte samenwerking voor een topresultaat.

Binnen het goed geölied team van Klokhuis wordt steeds het best mogelijke resultaat beoogd. Om tot een prachtig creatief concept te komen, wordt een eigen stijl, een eigen inbreng van elk individueel medewerker hoog in het vaandel gedragen.

IMG_0519
Met gebundelde krachten wordt het sterkst mogelijke interieurconcept verwezenlijkt.

De eigen stijl van elke medewerker is van onschatbare meerwaarde wanneer het ene teamlid de inspirerende inbreng van een ander teamlid vraagt. Samen bekomt het team steeds het sterkst mogelijke interieurconcept voor elk project.

Together Everyone Achieves Miracles!

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s