Een hip and happening interieur, wie wil dat nu niet?

Geometrische vormen begonnen al in 2017 aan een ware opmars. Deze trend zet zich nu helemaal door: op behangpapier, op geverfde muren, in meubels en in accessoires worden rijkelijk cirkels, driehoeken, rechthoeken en andere patronen verwerkt.

In combinatie met colorblocking is het toevoegen van geometrische vormen een koud kunstje. Zo kan je verschillende patronen in andere kleuren verven of tapijten leggen met kleurrijke vierkantjes of driehoeken.

Weet je nog niet zeker of zo’n grote eyecatcher op je muur helemaal jouw ding is? Beschilder dan een grote plaat met jouw gewenst motief en jouw favoriete kleur. Door zo’n beschilderde plaat tijdelijk in verschillende ruimtes te plaatsen, kan je experimenteren naar hartenlust.

Houd je graag je muren sober en wil je toch een stuk meegaan met de trend? Ook in frames en fotolijsten kan je de geometrische vormen gebruiken. Hout is het materiaal bij uitstek en ook zwart staal en messing springen in het oog. Over eyecathers gesproken!

Is een trend als dit helemaal jouw ding?
Ga je toch liever voor een tijdloos interieur?
Wij helpen jou graag verder bij jouw droominterieur!

Geert en Yentl

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s