Uit een ruim aanbod selecteerden wij de meest opvallende interieurtrends van 2018.
Welke is jouw favoriet?

1) Botanisch wonen blijft onze absolute topper. Een subtiele touch of een ware plantenweelde, je gaat er zo ver in als je zelf verlangt. Alle natuurlijke elementen geven jouw welbevinden een echte boost. Je zou voor minder…

2) Rotan als natuurlijk materiaal en vintage eye-catcher… We staan nog steeds verbluft van de uiteenlopende variaties waarmee rotan verrassend uit de hoek kan komen.

rotan6
De trend “botanisch wonen” floreert ten top dankzij het combineren van planten met rotan accessoires. (Foto: Pinterest)

3) In het verlengde van deze trends is marmer een ideale aanvulling en verrijking. Wij zijn alvast rotsvast overtuigd van de meerwaarde van een elegante toepassing van marmer in jouw woon- en werkomgeving.

IMG_1520
@Kitchencenter Thonon: keukeneiland in marmer, tot in het fijnste detail afgewerkt.

4) Geometrische vormen zijn ontzettend hip. Het maakt jouw interieur levendig en speels. Ga dat tikje verder en verrijk je interieur met gewaagde dessins.

5) Met colorblocking kleur je verder buiten de lijntjes. Wees een vleugje eigenwijs en durf te gaan voor unieke combinaties van geometrische vormen en contrastrijke kleuren.

760aa160dbfcc51b006f555c119cc511
Geometrische vormen en colorblocking: gewaagde trends in 2018. (Foto: pinterest)

In het interieurlandschap beweegt ontzettend veel. Kleuren in alle tinten, materialen in alle afwerkingen, maatmeubilair in alle mogelijkheden, … niets is ons te vreemd. Maak nu een afspraak om gebruik te maken van onze expertise.

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s