Het interieur van fruit- en groentewinkel Vita Veggie werd met de grootste passie omgetoverd tot een ware lust voor het oog. Zelden hadden wij zo’n vruchtbare werf als bij Vita Veggie, dé superfood hotspot te Herenthout.
Dagverse groenten en fruit worden er samen met gezonde bereidingen met de grootste zorg voor jou tentoon gespreid.

De oorspronkelijke ruimte was zielloos en grauw beige. Je zou er liefst meteen je rug naar keren. Deze ruimte had duidelijk nood aan een grondige renovatie met nieuwe vormen en sprekende kleuren.

Nmg en Klokhuis Interieurarchitecten gingen terug naar de kern van het verhaal en ontwierpen van daaruit een nieuw concept. Sober wit, steigerhout en steellook werden basiskleuren en -materialen. We creëerden eenheid in verlichting met het oog op mooie belevingsaccenten.

Hiermee gingen we back to the roots, organisch versus strak, ruw versus glad.
Nmg en Klokhuis zorgden samen voor een hoge mate van authenticiteit en een (t)huisgevoel in deze fruit- en groentewinkel waar vrijheid in gezonde keuze hoog in het vaandel wordt gedragen.

Als kers op de taart integreerden we een groenwand, een imitatieboom en een open keuken in het totaalconcept. Met deze eye-catchers spelen we unieke belevingselementen uit als grote troef.

Dankzij de dagverse groenten en fruit verschijnen als vanzelf de meest kleurrijke natuuraccenten. Ook de geuren en kleuren van de vers bereide (fruit)salades, smoothies, soepen en pasta’s wakkeren meteen je eetlust aan.

Zo’n porties gezond zien we helemaal zitten!
Bezoek deze vruchtbare locatie en het water komt je meteen in de mond.

 

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s