1) De focus op jouw persoonlijke doel.
Waarom wil je (ver)bouwen: meer licht, meer ruimte, meer bergruimte,… ? Dankzij een uitgetekend en gedetailleerd plan, kom je niet voor onverwachte keuzes te staan die je afleiden van wat je wil en blijft de focus gericht op jouw oorspronkelijke doel.

Samen je droominterieur bespreken. Goed begonnen, is half gewonnen.
Samen jouw persoonlijke interieurdromen op tafel leggen.

2) Matchende materiaalkeuzes.
Op voorhand materialen kiezen, in de benodigde maten en vormen, heeft niet enkel budgettaire voordelen. Ook het eindresultaat vaart wel bij vooraf gekozen, congruente materiaalkeuzes: geen gevaar dat iets uit stock is, geen lelijke verrassingen wanneer het ene materiaal geen match is met het andere.

3) Overzicht in je budget.
Op voorhand bepaal je wat het budget is dat je wil investeren in de (ver)bouwwerken. Dankzij een uitgetekend plan, kan jouw interieurarchitect gedetailleerde prijsramingen verzamelen en kan je budgetgerichte keuzes maken. Geen onaangename verrassingen of impulsieve miskopen achteraf.

Klokhuis Interieurarchitecten © Jürgen de Witte fotografie - www.jurgendewitte.be
Alle puntjes op de i bij het uitwerken van een goed plan.

4) Een realistische planning.
Je interieurarchitect weet perfect welke werken in welke volgorde moeten worden uitgevoerd. Dankzij een overzichtelijke planning, kan je vooraf realistisch bepalen wat de duur is van jouw (ver)bouwwerken. Geen onvoorziene kosten door langer te huren, geen onnodige frustraties door langer in het stof te zitten, …

5) Een betrouwbare leidraad tijdens de uitvoering.
Ben je een doe-het-zelver of besteed je de werken uit, terugvallen op een goed uitgetekend plan tijdens de werken is van grote meerwaarde. Elk detail vind je terug op het plan en biedt jou of je aannemer duidelijk overzicht van welke leiding waar hoort, welke wand op welke positie staat.

Klokhuis Interieurarchitecten © Jürgen de Witte fotografie - www.jurgendewitte.be
Efficiënte werfopvolging dankzij een grondig (ver)bouwplan.

6) Een gezonde work-life balance tijdens de werken.
Dankzij de goede planning van de werken en de opvolging door je interieurarchitect, heb je zelf de tijd en ruimte om alles draaiende te houden. Niet nodig om je sportabonnement stop te zetten, je loopbaan te onderbreken of te vervreemden van je vrienden!

7) Een mooi en logisch eindresultaat.
Aan het einde van de rit matchen alle kleuren en materialen, zijn alle basisbehoeften voorzien en is aan al jouw persoonlijk wensen voldaan. Het hele plaatje klopt en je geniet ten volle van jouw ideale interieur.

Klik hier voor een goed (ver)bouwplan.

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s