Unieke en exclusieve accessoires geven jouw interieur net dat meer PIT waar je naar verlangt. Het juiste creatieve en exclusieve stuk op de juiste plaats, biedt jou een esthetische meerwaarde en creëert zowel een luxueuze als een huiselijke sfeer. 

Een elegant en exclusief stuk waar wij als Klokhuis Interieurarchitecten warm voor lopen, is de unieke zwaluwwandklok van Haoshi, met de hand verguld door Furniture & Artcrafts. Bestellen doe je via tel:033697525

De zwaluw is een sierlijke vogel die symbool staat voor vreugde en hoop. Daarnaast symboliseert deze charmante gevleugelde ook het focussen op je doelen en het standvastig vooruitgaan in de richting waar je naartoe wil.

De mooie beleving die deze wandklok bij ons oproept, samen met de gedetailleerde en kwalitatieve afwerking, maakt dat wij als Klokhuis Interieurarchitecten helemaal gecharmeerd zijn van deze unieke met de hand vergulde wandklok.

De unieke zwaluwklok is op tien minuten tijd handig zelf te installeren op een vlakke wand. Ze is vanaf nu te koop bij Klokhuis Interieurarchitecten. Voor meer info en bestellingen van dit toffe accessoire met een esthetische meerwaarde, neem je contact op via welkom@klokhuisinterieur.be of via onze contactbutton.

De vergulde Swallow Clock van Furniture & Artcrafts en Haoshi…
Wij zijn alvast fan!

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s