Als team met pit creëren wij met het grootste plezier jouw woon-, leef en werkruimtes met oog voor exclusiviteit, functionaliteit en duurzaamheid. Om voor jou een goed interieurconcept te ontwikkelen -en natuurlijk ook gewoon omdat we dat zelf leuk vinden- zorgen we dat we als creatief team voortdurend in de flow zijn.

“Vanuit ons verlangen om mensen gelukkig te maken in hun omgeving,
realiseren we tijdloze interieurs met veel licht en ruimte
die maximaal aansluiten bij jouw behoeften.”

Wie zijn de gezichten achter Klokhuis Interieur?

Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts zijn de drijvende krachten achter Klokhuis Interieur. Als bezielde zaakvoerders stuwen ze al jarenlang hun team vooruit met creatieve, out-of-the-box interieurideeën. Door telkens terug naar de essentie van de ruimte te gaan, creëren zij een interieur dat de bewoner(s) optimaal ondersteunt.
Bovendien staan Geert en Yentl borg voor een uniek en duurzaam interieur dat vooral jóuw persoonlijke interieurwensen weerspiegelt, en niet die van de interieurarchitect. Je interieur is immers de weerspiegeling van jóuw ziel.


Met Ester en Goedele Deriemaeker als ervaren interieurarchitecten is jouw interieur make-over in de beste handen. Ester en Goedele luisteren met een uiterst groot inlevingsvermogen naar jouw verhaal en vertalen jouw behoeften naar een functioneel en esthetisch interieurontwerp , helemaal op jouw maat. Jóuw wens is hun inspiratie.


Communicatiedeskundige Lies D’Hollander zet Klokhuis Interieur en haar verschillende interieurprojecten voor jou in de kijker. Met woord en beeld biedt Lies jou via verschillende kanalen interieurinspiratie. Jouw persoonlijke interieurwensen zijn immers de open deur naar jouw fysieke en mentale welbevinden.


Klokhuis Interieur gaat recht naar de kern.

Bij Klokhuis Interieur gaan we unaniem recht naar de kern van jóuw wensen: zoals uit het klokhuis van een appel een nieuwe, unieke boom groeit, creëren wij vanuit de kern van jouw interieurbehoeften een innovatief interieurontwerp dat we bovendien helemaal voor jou kunnen uitvoeren. We blenden jouw persoonlijke interieurwensen mooi met de mogelijkheden die jouw pand biedt. In het hele interieurverhaal staan jij en jouw wensen centraal. Zo krijg jij de unieke interieuroplossing waar je naar op zoek was.

Kennismaken met ons team.

De eerste stap naar jouw interieurdroom kan je ontdekken tijdens een kennismakingsgesprek met ons team. We luisteren naar jouw behoeften en ontdekken al snel met welke elementen we jouw optimale interieur kunnen waarmaken!
Boek hier jouw kennismakingsgesprek.

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s