Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts. Als ervaren interieurarchitecten bundelen Geert en Yentl de krachten om een tijdloos interieur op maat te creëren.

Jurgen_de_Witte_20161128_114550web
“We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.” 

Vanuit hun kantoor te Kapelle-op-den-Bos ontwerpen Yentl en Geert een interieurconcept dat de kern van de leefwereld van de bewoners weerspiegelt. Ze vertrekken hierbij vanuit het hart van de persoonlijke wensen van de bewoners, vanuit het klokhuis, en creëren van daaruit een doorvoeld interieur met pit!

Klokhuis interieur zorgt daarenboven voor de kwaliteitsvolle realisatie van het vernieuwde interieurconcept op maat. Ze slaan de brug tussen de creativiteit van een ontwerp en de kwaliteit van de uitvoering. Hun realisaties kan je bewonderen op klokhuisinterieur.be

Dankzij een transparante, dynamische samenwerking met zowel hun klanten als hun aannemers, bekomen Geert en Yentl telkens een krachtige realisatie die de leefwereld van de bewoners (én hun bezoekers) steeds kan bekoren.

Via dit blog delen Geert en Yentl vanuit hun passie de mooiste interieurtips en -belevenissen met u! Een ware lust voor het oog…

Ga naar blogberichten.