Wil jij ook een hip en eigentijds interieur?
Met colorblocking als woontrend van 2018 haal je alvast jouw slag thuis. Felle kleuren zijn hot!

Bij colorblocking kan je opvallende kleuren dermate combineren dat ze een gewaagd contrast vormen. Ook met verschillende tinten van eenzelfde kleur, de zogenaamde ‘ton sur ton’, kan je een trendy colorblocking-effect creëren.

Opvallende kleuren en kleurrijke verrassingen zijn bovendien in opkomst: warm en donkerrood, grijs-roze, okergeel, zandkleuren aubergine, zachtgrijs. Vooral in combinatie met donkere kleurtinten, zoals donkergroen, blauwdonker, loodgroen, oud blauw, mosgroen, bruin of zwart maak je het colorblocking-effect helemaal af.

In colorblocking kan je heel ver gaan, je kan een waar circus aan felle kleuren creëren en dat is in 2018 helemaal in. Houd je het zelf liever wat rustiger, creëer dan één of twee accentkleuren met basiskleur wit.

Twijfel je op zo’n kleurvlak wel mooi gaat staan in huis? Verf dan een grote plaat in de accentkleur van jouw keuze, en plaats die een tijdlang tegen de muur. Ook met felgekleurde accessoires zoals kussens, tapijten of vazen kan je een -eventueel tijdelijk- colorblock-effect teweeg brengen. Zo kan je alvast ontdekken of die nieuwe schwung in huis wel helemaal jouw ding is!

Is een trend als colorblocking echt iets voor jou?
Hou je het liever bij een tijdloos modern interieur?
Wij helpen jou graag verder!

Geert en Yentl

 

Gepost door:klokhuisinterieur

Klokhuis interieur is een hedendaagse en duurzame samenwerking tussen Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts: “We hebben de ambitie om de mensen gelukkig te maken in het interieur waar ze dagelijks leven, wonen en werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s